BURHAN DEMİRCİOĞLU

Artvin'de öldürülen Reşit Kibar için köylüler tarafından Yaşam Nöbeti başlatıldı Artvin'de öldürülen Reşit Kibar için köylüler tarafından Yaşam Nöbeti başlatıldı

(OSMANİYE) -Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde oto yıkama işi yapan Erdal Çözeli, insanların fiyatları duyunca arabalarını yıkatmak istemediğini söyledi. Çözeli "Geliyorlar sadece dışını yıkatıyorlar, içini yıkatmıyorlar. 400 liraya aldığımız köpük bin lira oldu. Bu böyle giderse de yapacağımız hiçbir şey yok. Pis arabaya biniyorlar devamlı" dedi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde oto yıkama işi yapan Erdal Çözeli, insanların eskisi gibi arabayı iç-dış yıkatmadığını, kiminin sadece içini, kiminin ise sadece dışını yıkattığını ifade etti. Erdal Çözeli, söyle konuştu:

"İşlerimiz çok kötü bu günlerde. Geliyorlar sadece dışını yıkatıyorlar, içini yıkatmıyorlar. Dışını yıkatıp gidiyorlar sadece. Arabaların sadece dışını yıkatıyorlar içini hiç elletmiyorlar. Komple yıkıyoruz, öyle yıkatmıyorlar, adamın parası yok. Arabayla pis geziyorlar. Bu arada borca yıka diyenler var şu anda yıkıyoruz. Yapacağımız bir şey yok şu anda. Ödemeyenler de var bin liramız öyle gitti. Temizlik ürünleri, aldığımız 300 liraya aldığımız bin lira oldu ürünlerimiz. Çok pahalı. 400 liraya aldığımız köpük bin lira oldu. Teker parlatıcı alıyoruz onlar da 200 liraydı şimdi 400 lira oldu. Sıvı malzeme onlar da çok pahalı. 60- 70 liraydı şu anda 400 lira oldu. Bu böyle giderse de yapacağımız hiçbir şey yok. Pis arabaya biniyorlar devamlı." 

 

Kaynak: anka