Ülkemizin dört bir yanında şenlikler düzenlenmeye devam ediyor. Yaz aylarında havaların ısındığı gibi, yapılan etkinliklerle insanların yüreği ısınıyor. 

Bu defa yapılan etkinlik Fethiye Belediyesi'nden... 

Whatsapp Gorsel 2024 05 05 Saat 105938 5A169983

(Görsel: Fethiye TV)

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri devam ediyor. Gazetecilere konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Aras şunları söyledi:

Whatsapp Image 2024 05 05 At 13.44.56

Geçen dönem biz geleneksel olması için bu etkinlikleri başlaştık.  Daha önce Ordulararası Dünya Şampiyonumuz Ramazan Çatal adına başlatmıştık. Bu yıl da bölgemize çok güzel hizmetleri olan sayın Merhum Mustafa Kiremitli adına devam ettiriyoruz. Hiçbir şeyden kaçınmadık. Burada ekibimiz ile birlikte bölgemizde bize destek veren bütün gönüllülerimiz ve sevenlerimizle birlikte bir buçuk aydır bu güreşe hazırlanıyoruz.

Ülkemizdeki bütün başpehlivanları davet ettik. Başpehlivanların yanında başaltı, orta boy... bine yakın sporcu ile birlikte burada er meydanındayız. Şu an her şey istediğimiz şekilde  gidiyor. Bizlere de desteğin esirgemeyen Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Ahmet Aras da bizlere bugün destek veriyor, bizlerle beraber oldu. Bu güzel anımızı bizimle birlikte paylaşıyor. Sizler huzurunda değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın başkanımız sadece güreşler ile ilgili değill Fethiye'mizde yapılan birçok güzel organizasyonlarda destek veriyor. Geçenlerde de Üzümlü Kuzugöbeği Festivali'nde de büyükşehir belediyemizin büyük desteği vardı. Onlarla birlikte uyumlu bir şekilde bu organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Yeni seçildik bir aylık gibi bir süreç geride kaldı. Fethyemizin temel sorunlarınıı değerli başkanımız ile birlikte el ele hep beraber kendi ekibimiz ve proje ekiplerimizle birlikte değerlendirerek bölgemizdeki projeleri hayata geçireceğiz. Ben tekrardan bütün destekleri için değerli başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

Önemli olan burada yenen veya yenilen benim için olmaz arkadaşlar. Birbirinden değerli güreşçilerimiz burada. Ata sporuna destek veren; bunlar kolay yetişmiyor bu ülkede. Onun için buradaki bütün seyircilerimizi de sükunete davet ediyorum. Biliyorsunuz kırkpınar öncesi çok hararetli şekilde geçiyordu güreşlerimiz geçen yıl da küçük bir tatsızlık yaşamıştık. Bunun tekrar yaşanmaması için değerli güreşçilerimizle burada güreşler başlamadan önce bir görüşme yaptım. Seyircilerimiz de lütfen sakin olsun. Sonu güzel olsun.

Buraya gelen bütün dostlatımızın Fethiye'den güzel anılarla ayrılmasını istiyorum. Bütün çabamız o yöndedir. Ben tekrardan katılan bütün güreşçilerimize başarılar diliyorum. Bütün seyircilerimize de iyi seyirler diliyorum. 

İSTANBUL VALİLİĞİ: "ARNAVUTKÖY'DE OPERASYON SIRASINDA POLİSE ATEŞ AÇILDI, KARŞILIK VERİLMESİYLE 1 KİŞİ ÖLDÜ" İSTANBUL VALİLİĞİ: "ARNAVUTKÖY'DE OPERASYON SIRASINDA POLİSE ATEŞ AÇILDI, KARŞILIK VERİLMESİYLE 1 KİŞİ ÖLDÜ"

https://fb.watch/rT7DPe65Xm/?mibextid=w8EBqM

Editör: Balcan Hande