MUSTAFA ADIGÜZEL'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A: "IMF BAŞKANI GİZLİCE TÜRKİYE'YE Mİ GELDİ?" MUSTAFA ADIGÜZEL'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A: "IMF BAŞKANI GİZLİCE TÜRKİYE'YE Mİ GELDİ?"

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin Gölbaşı Belediyesi Başkan Adayı Halil Hakan Erçelebi ile esnafı ziyaret etti. Çayır, “Efendilerin saltanatına son verecek, süreli siyaseti benimseyecek, adaletin, liyakatin, üreten bir ülkenin inşası için memleket genelinde yola çıktık. Milletimiz bizi tanıyıp davamız ile buluştuğunda hayalini kurduğumuz refah bir memleketi hep birlikte inşa edeceğimize ben yürekten inanıyorum” dedi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin Ankara Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Hakan Erçelebi ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

“DEĞİŞİMİN YOLUNU AÇTIK”

“Yerelde 300 il ve ilçede kaldırdığımız itiraz bayrağı ile geneldeki değişimin yolunu açtık"diyen Çayır, şöyle konuştu:

"Bizler yetiştiğimiz, bedelini ödediğimiz hareketlerin bugünkü ahvâline bakarak yeni bir değişim ve dönüşüm yolu ortaya koyduk. Efendilerin saltanatına son verecek, süreli siyaseti benimseyecek, adaletin, liyakatin, üreten bir ülkenin inşası için memleket genelinde yola çıktık. Milletimiz bizi tanıyıp davamız ile buluştuğunda hayalini kurduğumuz refah bir memleketi hep birlikte inşa edeceğimize ben yürekten inanıyorum.

Adayımız Halil Hakan Erçelebi, Gölbaşı’nın evladı genç ve liyakatli bir kardeşimiz, ben başarılı olacağına, Gölbaşı insanlarının talep ve isteklerini karşılayacağına, Gölbaşı seçmenimizin de onu bağrına basacağına inanıyorum. Milli Yol belediyeciliğini Türk milletiyle buluşturacağımıza, üretken, şeffaf ve nitelikli bir hizmeti insanlarımızın hak ettiği hizmeti eşit bir şekilde vatandaşımızla buluşturacağız.”

“GÖLBAŞI’NA HUZUR VE MÜREFFEH BİR YAŞAN ALANI ORTAYA KOYACAĞIZ”

Halil Hakan Erçelebi ise şunları söyledi:

“Bizlere millete hizmetin yolunu açıp yolbaşçılık yapan ve dava arkadaşlarını bir an olsun yalnız bırakmadan bir memlekete yetişen Sayın Genel Başkanımızın mücadelesini kendimize düstur edinerek, şeffaf nitelikli ve üretken bir belediyeciliğe Gölbaşı insanımızı kavuşturmak için var gücümüzle son ana kadar bu yarışta olacağız. Gölbaşı’nı tanıyorum, onların değişim arzusunu biliyorum ve buranın öz evladı olarak tüm sorunları liyakatli kadrolarımızla milletimiz bizlere teveccüh gösterdiğinde ortadan koşa sürede kaldırarak Gölbaşı’na huzur ve müreffeh bir yaşam alanı ortaya koyacağız.”

 

Kaynak: anka