Bülten

Mezitli Belediye Başkanı Tuncer, milli maçı vatandaşlarla izledi

Mezitli Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynadığı maç için Kuyuluk Futbol Sahası'nda dev ekran kurdu. Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in alana giriş yaptığı an, milli takımın gol atmasıyla aynı ana denk geldi. Vatandaşlar, "Başkan geldi uğur getirdi" sloganları attı.

(MERSİN)- Mezitli Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile oynadığı maç için Kuyuluk Futbol Sahası'nda dev ekran kurdu. Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in alana giriş yaptığı an, milli takımın gol atmasıyla aynı ana denk geldi. Vatandaşlar, "Başkan geldi uğur getirdi" sloganları attı.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlarla birlikte Türkiye – Avusturya maçını dev ekranda izledi. Etkinlik boyunca milli marşlar ve tezahüratlar eşliğinde büyük bir heyecan yaşanırken, yurttaşlar Türk bayrakları ile atmosferi renklendirdi. Maçın 2-1'lik skorla sonuçlanması büyük sevinç ve coşkuya neden oldu.

Tuncer, “A Milli Futbol Takımı'mızla gurur duyuyoruz! Mezitli Kuyuluk Futbol Sahası’nda kurduğumuz dev ekranla, hemşehrilerimizle birlikte A Milli Futbol Takımı'mız için tek yürek olduk. Mezitli’den hepsine selam olsun. Türkiye size güveniyor! Bu yolun sonu kupa olacak” dedi.

Maçın ardından Başkan Tuncer, alandaki vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi.