(ANKARA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Samsun'un doğusu ile Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Artvin'de yerel kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Polis Özel Harekat Başkanı Karadeniz, Devlet Bahçeli’nin elini öptü... CHP’li Bakan: “Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir” Polis Özel Harekat Başkanı Karadeniz, Devlet Bahçeli’nin elini öptü... CHP’li Bakan: “Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir”

MGM, verilerine göre, halen Samsun'un doğusunda etkisini sürdüren kuvvetli yağışların önümüzdeki 2 saat boyunca yerel olarak şiddetli olacağı tahmin ediliyor. MGM, ayrıca, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Artvin'de yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

MGM, yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Kaynak: anka