(İZMİR)- Menderes Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet edip üniversiteyi bu yıl kazanan gençlere ‘İlk Üniversitem İlk Harçlığım’ kapsamında ilk harçlığını verecek. Belediye Başkanı İlkay Çiçek, "Bu uygulama ile birçok gencimizi bu ekonomik koşullarda yalnız bırakmayacağız. Gençlerimize her daim sahip çıkacağız" dedi.

Menderes Belediyesi, öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçede ikamet eden ve bu yıl üniversite kazanan öğrencilere Belediye tarafından ilk harçlıkları verilecek. Başvurular, 10-24 Eylül 2024 tarihleri arasında Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılacak. Detaylı bilgi '0 (232) 700 00 00' numaradan '1019-1332' dahili hat arayanak alınabilecek. 

“Gençlerimizi her zaman önemsiyor, onlar için projeler üretiyoruz”

Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı

Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi her zaman önemsiyor, onlar için projeler üretiyoruz. Onlara umut ve destek olmak adına ‘İlk Üniversitem İlk Harçlığım’ uygulamamızı başlattık. Bu uygulama ile birçok gencimizi bu ekonomik koşullarda yalnız bırakmayacağız. Gençlerimize her daim sahip çıkacağız” diye konuştu.

Kaynak: anka