Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı

(MUĞLA)- Marmaris Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı hizmet sunulması için kurulan Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen sosyal yardımlarla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.  

Marmaris Belediyesi, 1 Nisan – 1 Eylül tarihleri arasında bin 193 haneye sosyal yardımda bulundu. Belediye, yeni doğan 32 bebeğe "Marmaris’e hoş geldiniz" diyerek Hoş Geldin Bebek Seti hediye etti. Cenazelerde taziye noktalarına masa sandalye götüren ekipler acılı ailelerin ilk etapta yemek ikramlarını da karşıladı. Kadın Danışma ve Aile Hizmetleri Merkezi’nde 193 kişiye destek verilirken öğrencileri için de çeşitli destek çalışmaları gerçekleştirildi. Okulların açılmasıyla öğrencilere yönelik kırtasiye desteği için de başvurular devam ediyor.

Sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışıyla her zaman halkın yanında olduklarını ifade eden Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Özellikle son dönemde yaşanan ekonomik sorunların halkımızı nasıl derinden etkilediğini biliyoruz. Sıkıntılarını bir nebze olsun gidermek için imkanlarımız el verdiğince onların yanında olmaya gayret göstereceğiz" dedi.

 

Kaynak: anka