Bülten

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye ve kıyafet desteği

Marmaraereğlisi Belediyesi ilçede birinci sınıfa başlayan öğrenciler için okul çantası ve kırtasiye malzemesi, üniversiteye başlayacak genç kadınlar için ise kıyafet desteği verecek. 

(TEKİRDAĞ) - Marmaraereğlisi Belediyesi ilçede birinci sınıfa başlayan öğrenciler için okul çantası ve kırtasiye malzemesi, üniversiteye başlayacak genç kadınlar için ise kıyafet desteği verecek. 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter’in öncülüğünde başlatılan eğitime destek projeleri çeşitlenerek devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki ilkokullarda birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul çantası ve içerisinde kırtasiye ürünlerinin yer aldığı setler hediye edilecek. 

İlçede ikamet eden ve üniversiteye başlayacak genç kadınlar için ise ücretsiz kıyafet desteği sağlanacak. Yeniçiftlik Belediye Ek Hizmet Binası’nda açılacak “Kıyafet Odası” ile gençler, üniversiteye hazırlık sürecinde ihtiyaç duyacakları kıyafetleri ücretsiz olarak temin edebilecek.  

Başkan Bozkurter, söz konusu desteklere ilişkin şunları söyledi:

“Marmaraereğlisi’nde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere, hiçbir ayrım gözetmeden bu destekleri sunacağız. Özenle hazırladığımız kırtasiye setleri içerisinde öğrencilerimizin yıl boyunca ihtiyaç duyacakları tüm kırtasiye ürünleri ve yardımcı eğitim materyallerinin yer alıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Üniversiteye başlayacak olan genç kızlarımızın valizlerinde bizim de katkımız olsun istedik. Onlara eğitim hayatlarına adım atarken hem moral hem de eğitim desteği sağlamayı amaçlıyoruz.”