(TEKİRDAĞ) - Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı verdi. Amatör Lig'de mücadele eden mavi beyazlı ekip, dört yeni futbolcu ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü, anlaşma sağladığı futbolcular için belediye binasında toplu imza töreni düzenledi. Törene Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Antrenörü Cevdet Gül ve yeni transfer edilen futbolcular katıldı.

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi  Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi 

Başkan Bozkurter, törende yaptığı konuşmada seçim vaatlerinden olan “Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü’müzü hak ettiği seviyeye taşıyacağız” sözünü hatırlatarak, şunları dile getirdi: 

“Özlediğimiz başarıları tekrardan yaşatmak için yeni bir başarı öyküsü yazmaya karar verdik. Cevdet hocamızla birlikte inanmış bir kadroyu oluşturmak için çalışmalarımızı derinleştirdik. Yeni transferlerimiz Burak Şengül, Fatih Günoğlu, Kadir Tütünen ve Eray Dalgın ile Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü'müzü hak ettiği yerlere çıkaracak ve ilçemizin değerini en iyi şekilde temsil etmesine katkı sağlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcu nesli yetiştirebilmek, Türk sporuna ve Marmaraereğlisi'ne daha iyi hizmet verebilmek için ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Marmaraereğlisi’nin ismini her yerde duyuracağız.’’

Kaynak: anka