Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Selendi'de Ali Çakar konseri

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Sanatçı Ali Çakar sahne aldı.

(MANİSA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Sanatçı Ali Çakar sahne aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlatılan ve kurtuluş günleri ile devam eden konser etkinlikleri, Selendi’de devam etti. Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı dolayısıyla Sanatçı Ali Çakar sahne aldı. Konsere ilçe Kaymakamı Mustafa İlker Kara, Belediye Başkanı Murat Daban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Türk Halk Müziği’nin eserlerini seslendiren Sanatçı Ali Çakar, sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonunda Kaymakam Mustafa İlker Kara, Belediye Başkanı Murat Daban ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, sanatçıya çiçek ve hediye takdim etti. Genel Sekreter Burak Deste, “Kurtuluş günü sevincimizi hep birlikte yaşamak için kıymetli Sanatçı Ali Çakar’ı Selendi’mizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kurtuluş günlerimizi birlik ve beraberlik içinde kutlamak amacıyla tüm ilçelerimizde konserler düzenliyoruz. Bu akşam da değerli sanatçı Ali Çakar’ın güzel türküleriyle bu coşkumuzu taçlandırıyoruz” dedi.