Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ergenekon Mahallesi’nde dere yatağını temizliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi’ndeki dere yatağında temizlik çalışması yapıyor.  

(MANİSA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi’ndeki dere yatağında temizlik çalışması yapıyor.  

MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesi’ndeki dere yatağını temizliyor. Çalışma kapsamında dere yatağının içinde ve menfez ağızlarında biriken rüsubat uzaklaştırılıyor. 

Çalışma dolayısıyla MASKİ'ye teşekkür eden Mahalle Muhtarı Atiye Aksel, “Sinekten ve kokudan rahatsızdık. Dere yatağı çok pisti. Çevre kirliliği vardı. Şu an temizlik yapılıyor” dedi. 

Mahalle sakini Refik Bilgiç ise “Uzun zamandan beri mahallemizden geçen derede sıkıntı yaşıyorduk. Yolun çökmesinden, derede oluşan sineklerden ve hayvan gübrelerinden dolayı sorun yaşanıyordu. Daha önce dilekçe ile müracaat ettik ama hemen olmadı. Muhtarımızın girişimleriyle şu an çalışma yapılıyor. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ferdi Zeyrek ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz. Daha güzel işlerin olacağına ve taleplerimizin yerine getirileceğine inanıyoruz” diye konuştu.