Gündem

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek’ten orman yangınında görev alan itfaiye personeline başarı belgesi ve ikramiye sözü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, kent genelinde çıkan orman yangınlarında görev yapan itfaiye personeline başarı belgesi takdim etti. İtfaiyecilere emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Zeyrek, ikramiye müjdesi de verdi.

(MANİSA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, kent genelinde çıkan orman yangınlarında görev yapan itfaiye personeline başarı belgesi takdim etti. İtfaiyecilere emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Zeyrek, ikramiye müjdesi de verdi.

Manisa genelinde çıkan orman yangınlarında görev alan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline başarı belgesi takdim edildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda düzenlenen törene Başkan Zeyrek, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ve belediye yöneticileri ile itfaiye personeli katıldı.

Törende itfaiyecilere başarı belgesi takdim eden Başkan Zeyrek, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sizler günlerce uykusuz kalıp, gerekirse hayatınızı hiçe sayıp yangının içine daldınız. Keşke hiç böyle şeylere gerek kalmasa. Maalesef gerek iklim değişikliklerinden bazen de vatandaşlarımızın duyarsızlıklarından dolayı ciğerlerimiz yanıyor. 2 ay önce Büyükşehir Belediye Meclisinden ufak da olsa ikramiye vermiştik. Bu ay tekrar meclisimizde bunu gündeme getireceğim. Sizlere tekrardan ikramiye vermek istiyorum. Çünkü siz orada mesai gözetmediniz, herhangi bir talepte bulunmadınız. Sadece orada yanan ormanlarımıza müdahale etmek adına gecelerce çalıştınız. Bazılarınız izinliydi, kendi özel aracıyla orman yangınına geldi. Bu fedakarlıktan dolayı bu belgeyi ve vereceğimiz ikramiyeyi sonuna kadar hak ediyorsunuz. Ananızın ak sütü gibi sizlere helal olsun. Bu birlikteliğimiz devam edecek ve inşallah hep iyi günlerde bir araya geleceğiz. Emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”