Bülten

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek: "Halkla iç içe bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğim”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Soma'da meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Zeyrek, “Sadece seçim döneminde değil, her zaman sokakta, tarlada, bağda, bahçede olacağım. Halkın sorunlarını, talep ve beklentilerini yerinde dinleyeceğim. Halkla iç içe bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğim” dedi.

(MANİSA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Soma'da meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Zeyrek, “Sadece seçim döneminde değil, her zaman sokakta, tarlada, bağda, bahçede olacağım. Halkın sorunlarını, talep ve beklentilerini yerinde dinleyeceğim. Halkla iç içe bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğim” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, ilçede faaliyetlerini yürüten meslek odalarına ziyarette bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cem Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Ayan, Ziraat Odası Başkanı Tuncay Kurt, Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Doğan Vural ile bir araya gelen Başkan Zeyrek ve Başkan Okur, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişmeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Vargel Kafe’nin açılışı gerçekleştirildi

Başkan Zeyrek, Soma Belediyesi tarafından 13 Eylül Parkı içerisinde hizmete alınan Vargel Kafe’nin de açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Başkan Ferdi Zeyrek, tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Sercan Okur ise, ilçenin tarihinde önemli bir yere sahip olan vargelin anısının Vargel Kafe’de yaşayacağını ifade etti. Açılışın ardından 13 Eylül Parkı içerisinde bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi de ziyaret edildi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Zeyrek, 5 yaşındaki İkra Günay ile resim yaptı.

“Halkla iç içe belediyecilik yapacağım”

Özgürlük, eşitlik, adalet ve dayanışma temellerine oturan sosyal demokrat ve halkçı bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını vurgulayan Başkan Ferdi Zeyrek, “Sadece seçim döneminde değil, her zaman sokakta, tarlada, bağda, bahçede olacağım. Halkın sorunlarını, talep ve beklentilerini yerinde dinleyeceğim. Halkla iç içe bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğim” dedi.

Büyükşehir’in hizmet birimlerini ziyaret etti

Zeyrek, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hizmet verdiği birimleri de ziyaret etti. Başkan Zeyrek, Bölgesel Isıtma Merkezi, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, İtfaiye Amirliği ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görev yapan ekiplerle buluştu. Başkan Ferdi Zeyrek, “Sizler Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin görünen yüzüsünüz” ifadelerini kullandı.