Bülten

Konyaaltı Belediye Başkanı Kotan, milli maç heyecanına ortak oldu 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden A Milli Futbol Takımı, grup aşamasındaki son maçında Çekya’yı 2-1 yendi. HayatPark’ta dev ekranda gösterilen maç heyecanına Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da ortak oldu.

(ANTALYA) - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden A Milli Futbol Takımı, grup aşamasındaki son maçında Çekya’yı 2-1 yendi. HayatPark’ta dev ekranda gösterilen maç heyecanına Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da ortak oldu.

Konyaaltı Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanını HayatPark’ta sporseverlere yaşatmaya devam ediyor. 14 Haziran’da başlayan EURO 2024 karşılaşmalarının tümünü ücretsiz olarak canlı yayınlayan belediye, A Milli Futbol Takımı’nın F Grubu son maçı olan Çekya karşılaşmasını da yine dev ekranda izleyicilerle buluşturdu. 

Sandalyesini alıp maç heyecanını ortak olmak isteyenler HayatPark’a koştu. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile milli heyecanı doyasıya yaşadı. Başkan Kotan da eşi Demet Kotan ve oğlu Can Ali ile heyecana ortak oldu.