Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 75. Yıl Mahallesi sakinleri ile Murat Paşa Aile Çay Bahçesi’nde bir araya geldi. 

Başkan Kurt, 75. Yıl Mahallesi sakinleri ile buluşarak mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Mahalleli ile fikir alışverişinde bulunan Kurt, vatandaşlara Odunpazarı Belediyesi’nin mahallede yaptığı çalışmaları anlattı. Yerel seçimlerde 75. Yıl Mahallesi sakinlerinden destek isteyen Başkan Kurt, şunları kaydetti:

“Büyükşehir Belediyesi’nde Ayşe Ünlüce, Odunpazarı’nda ben Kazım Kurt’a, Tepebaşı’nda da Ahmet Ataç’a destek vermenizi istiyoruz. 75. Yıl Mahallesi’nin yaşadığı sorunları biliyoruz. Bundan sonraki süreçte Ayşe Ünlüce ile birlikte yaşadığınız sorunları daha hızlı çözeceğiz. Ben buna inanıyorum. Merkezi hükümetin yanlış politikalarına dur demek, yanlış yapıyorsunuz demek için yerel seçimler çok önemli.”

Yeni dönemde 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirecekleri çalışmalara da değinen Başkan Kurt, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile birlikte 75. Yıl Mahallesi’ne Otomobil Sporları Pisti yapacaklarını anlattı. Otomobil Sporları Pistinin Avrupai şartlara sahip olacağına dikkat çeken Başkan Kurt, bu pistin 75. Yıl Mahallesi’ni ve Odunpazarı’nı daha da geliştireceğinin altını çizdi. 

 

 

MANAVGAT’A YENİ GÜNÜBİRLİK YAŞAM ALANI MANAVGAT’A YENİ GÜNÜBİRLİK YAŞAM ALANI

Kaynak: anka