Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Korosu kayıtlar başladı. Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Korosu kayıtlar başladı.

(İSTANBUL) - Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri amacıyla her yıl başlattığı Yaz Spor Okulu, bu yıl da yoğun katılımla devam ediyor.

Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam eden Yaz Spor Okulu’nda; basketbol, voleybol, hentbol, futbol, cimnastik, tenis, masa tenisi, dans, satranç, akıl oyunları, savunma sporları ve sinema gibi birbirinden farklı branşlarda ücretsiz şekilde eğitim gören öğrenciler, sportif faaliyetlerle hem fiziksel hem de mental olarak gelişiyor. 

7-12 yaş arası çocukların katıldığı ve hafta içi 09.00 ile 17.00 saatleri arasında faaliyet gösteren Yaz Spor Okulu, 15 Eylül’e kadar devam edecek.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Çocuklarımızın yaz tatillerini verimli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak amacıyla bu tür sportif etkinlikleri her sene düzenlemeye önem gösteriyoruz. Sporla eğlenen, sporla mutlu olan ve en az bir spor dalını hayatlarının her dönemine taşıyan nesiller için çalışıyoruz” dedi.

.

Kaynak: anka