(İSTANBUL) - Kartal Belediyesi, ilçede ikamet eden ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrenciler için açılan tercih ofisinde “Ücretsiz LGS Tercih Danışmanlığı” hizmeti veriyor. 

Antalya'da “Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular” Projesi’nin ikinci etkinliği, Belek Halk Plajı’nda gerçekleşti Antalya'da “Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular” Projesi’nin ikinci etkinliği, Belek Halk Plajı’nda gerçekleşti

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kartal Meydanı'ndaki KARKAM ofisinde açılan tercih ofisinde, 1-17 Temmuz 2024 tarihleri arasında LGS’ye giren öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek. Uzman eğitim danışmanları tarafından verilen hizmet ile tercih sürecindeki öğrencilerin puanları, yetenekleri ve beklentileri doğrultusunda en doğru seçimi yapmaları amaçlanıyor. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Sevgili öğrenciler, LGS tercih döneminde sizlerin en doğru tercihi yapabilmeniz için uzman eğitimcilerimizle yanınızdayız. Başarılı bir tercih dönemi için tüm öğrencilerimizi 1 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri arasında Kartal Meydanı’nda kuracağımız Tercih Danışmanlık Ofisi'mize bekliyoruz” açıklaması yaptı. 

Kaynak: anka