Bülten

Kartal Belediyesi ve İBB Kadın'dan 'Kadınlarla Yaz Kampında Buluşuyoruz’ etkinliği

Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kadın iş birliği ile düzenlenen 'Kadınlarla Yaz Kampında Buluşuyoruz’ etkinliğinde kadınlar atölye çalışmalarına katıldı.

(İSTANBUL)- Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kadın iş birliği ile düzenlenen 'Kadınlarla Yaz Kampında Buluşuyoruz’ etkinliğinde kadınlar atölye çalışmalarına katıldı.

Kartal Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) KADIN iş birliğinde 'Kadınlarla Yaz Kampında Buluşuyoruz’ etkinliği Bayram Demirkol Parkı’nda yapıldı. İki gün boyunca aktivite ve atölye çalışmaları ile vakit geçiren 20 kadın, gecelerini de İBB Kadın’ın kendileri için alanda hazırladığı çadırlarda geçirdi.

Gün boyunca portföy çanta tasarımı, gözlük aksesuarı tasarımı, tuval üzerine akrilik boya resim atölyesi, takı tasarımı, tiyatro atölyesi, müzik atölyesi ve yüz yogası gibi birçok farklı aktiviteler ile kadınlar, bir yandan doğanın tadını çıkartırken, diğer yandan hobilerine zaman ayırma fırsatı yakalamış oldu. 

Yaz boyunca sürecek 'Kadınlarla Yaz Kampında Buluşuyoruz' etkinliklerinin bir sonraki programı, 'İstanbul Senin' mobil uygulamasını takip edilebilecek..