(ZONGULDAK) - Karadeniz Ereğli Belediyesi, beş ay süren bir dizi çalışmayla Ören Mahallesi’nin çehresini değiştirdi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Hizmetlerden son beş ayda en fazla yararlanan mahallelerden biri de Ören Mahallesi oldu. 

Doğal gaz çalışmalarının da devam ettiği mahallede; yeni yollar açıldı, su ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı. Çalışmalar kapsamında birçok sokakta yollar genişletilirken, çöken yerler de tamir edildi. Ören Kavucaktaş Terfi İstasyonu yenilendi. Ören merkeze 200 yıl yetecek düzeyde yeni mezarlık alanı oluşturuldu. Ören Kurtuluş Küme Evleri kanalizasyon sorunu tamamen çözüldü. Meşelik Sokak Erenler Camisi’nin altyapısı düzenlendi, parke döşendi. Bozoklar Sokak ile Okul Yolu Sokak’ta yeni yol çalışmaları yapıldı. Mahallede kadastro yollarının açılmasına ise devam ediliyor.  

Mahalle Muhtarı İsmail Sever, hizmetler için teşekkür ederek, “Belediye Başkanı’mız Halil Posbıyık, özellikle son 5 ayda mahallemizin bir çok sorununun çözümü için mahallemizle yakından ilgilendi. Belediyenin bir çok hizmetini gördük ve halen çalışmalar devam ediyor. Başkanımız Sayın Posbıyık’a, ekibine ve meclis üyemiz Kadir Tekin’e destekleri için mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.  

Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı

Kaynak: anka