KADINLARI, ÇOCUKLARI VE HAYVANLARI KORUYAMIYORUZ!

Söze nerden başlayacağım inanın bilmiyorum... Çok kötü bir dönemden geçiyoruz her birimiz etimizle kemiğimizle bu çağdan nefret ettik. Acı bir gerçekle yüzleştik aslında aynı evin içindeyken dahi odasında oturan çocuğumuzu korumak zorundayız. Teknoloji devri çocuklarımızı öyle bir hale getirdi ki telefonlardan kafalarını kaldırmaz oldular. Biz ebeveynlere de bunun kontrol ve takibini yapmak düşüyor.
5 Ekim günü yaşanan olaylar hepimizi derinden sarstı iki tane gençliğinin baharında ki kızımız vahşice hayattan koparıldı. Ve buna maalesef ki ihmal sebep oldu. Tek bir kişi suçlu değildi kademe kademe herkes suçluydu. Bu vahşeti işleyen katilin 5 tane hastane dosyası bulunuyor ve kendine zarar verme eğilimi de var bir hastane bunu nasıl göz ardı etti ve topluma geri saldı? Polise şikayet edilmiş çocuk İkbal kızımızın ailesi tarafından bu şikayet neden dikkate alınmamış. Hadi bu aşamaların hepsinde bir bahane üretildi diyelim... Bu çocuğun bir yıl önce alenen bir tehdit videosu var zaten yapacaklarını video da anlatıyor. Önüne geçilebilicek bir cinayetin tekrar önüne geçilemedi. Ülke olarak kadınlarımızı, çocuklarımızı, hayvanlarımızı koruyamıyoruz. Korunmaya ihtiyaç duymaları daha da kötüsü bir memleketin medeniyet seviyesi ülkede ki kadınların özgürlüğünden çocukların mutluluğundan belli olur. Bizde durum ise kadınlar son bir haftadır özellikle artan bir korkunun pençesinde başlarına ne geleceğini kestiremiyorlar. Sokağa çıkmaya korkuyorlar. Öte yandan daha da üzücü olan kısım bu iki kızımız hakkında çıkarılan saçma sapan iddialar yalan haberler silsileleri. Kızlarımız hayattan koparıldı. Bunun sebebi olmaz arkadaşlar nedeni olur nerde eksik yaptık olur. Kız onu yapmış bunu yapmış bunu giymiş gibi sebepleri olamaz. Bir kadının giydiği, düşündüğü, görüşü, dini, dili, ırkı bir sebep olamaz.
Kadın Cinayetleri politiktir, devlet ve devletin tüm kurumları bu vahşeti sonlandırmak için ellerinden geleni yapmak zorundadır.