Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. Özel hayatını hiç çekinmeden anlatan Derici'nin anlattıkları sosyal medyayı salladı. "Et ete değince arkadaş filan olunmuyor" diyen Derici'nin sözleri şoke etti.

Sahne şovları ve iddialı tarzıyla magazin gündemini sallayan ünlü şarkıcı İrem Derici, özel hayatıyla ve açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la Eylül 2023'te yollarını ayıran İrem Derici, Gökhan Fırat ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Derici'nin bu ilişkisi de geçtiğimiz aylarda son bulmuştu. 

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Derici, Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. 

HAYATINA GİREN HERKESİ HER GÜN STALKLIYOR

Özel hayatını hiç çekinmeden anlatan Derici, eskiden beri hayatına giren herkesi her gün stalkladığını ve bu sadece meraktan yaptığını ifade etti.

"NE YAPIYORSUN DA GİTMİYORLAR BU KADAR?"

Hayatına giren erkeklerin peşinden ayrılmadığını söyleyen Derici'ye Tümer, "Ne yapıyorsun da gitmiyorlar bu kadar?" diye sordu.

"HER ŞEYİYLE MANYAK OLUYORLAR"

İrem Derici ise "5 yılda normal çiftlerin yaşadığı şeyleri ben hızlandırılmış program şeklinde 6 ayda karşı tarafa yaşattığım için her şeyiyle manyak oluyorlar" dedi.

"ET ETE DEĞİNCE ARKADAŞ FİLAN OLUNMUYOR"

Haluk Bilginer, Emmy'de Yeniden Aday Gösterildi! Haluk Bilginer, Emmy'de Yeniden Aday Gösterildi!

Tümer, tüm bunların üzerine "Sen hiç eksinle filan arkadaş olarak kalmaz mısın?" diye sordu. İrem Derici de 'Neden kalayım? Et ete değince arkadaş filan olunmuyor" yanıtıyla sosyal medyayı salladı.

"ŞU KADININ KIYMETİNİ BİLİN"

Saba Tümer'in programındaki bu anlara kısa sürede yorum yağdı. İrem Derici'ye; "Kendine itiraf edemeyeceği şeyleri bile pat pat konuşabilen kadın""Şimdiye kadar izlediğim en iyi programdı""Samimiyet nedir nasıl taşınır görelim", "Şu kadının kıymetini bilin" gibi yorumlar geldi. 

Editör: Balcan Hande