Bülten

Giresun Belediyesi'nin düzenlediği yaz etkinlikleri dolu dolu geçti

Giresun Belediyesi’nin düzenlediği yaz etkinlikleri dolu dolu geçti. 3-31 Temmuz günleri arasında düzenlenen açık hava konserlerine, yazlık sinema gösterimlerine ve müzik dinletilerine vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi.

(GİRESUN)- Giresun Belediyesi’nin düzenlediği yaz etkinlikleri dolu dolu geçti. 3-31 Temmuz günleri arasında düzenlenen açık hava konserlerine, yazlık sinema gösterimlerine ve müzik dinletilerine vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi.

Giresun Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her yaş grubuna hitap eden yaz etkinlikleri Botanik Park, Plajlar Bölgesi ve Atatürk Meydanı’nda gösterime sunuldu. Vatandaşların yoğun katılıyla gerçekleşen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Kültür İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, etkinliklerin başarılı bir şekilde tamamlandığı belirtilerek, “Bu yaz şehir halkımızın sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağladık. Etkinliklerimiz sayesinde hem gençler hem de yetişkinler keyifli vakit geçirdi. Giresun her şeyin en iyisine layıktır” denildi.