Bülten

Giresun Belediyesi'nden toplu ulaşım araçlarında klima denetimi

Giresun Belediyesi ekipleri, vatandaşların güvenli, sağlıklı ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmeleri için şehir içi toplu ulaşım araçlarına yönelik olarak araçlarda klima denetimi gerçekleştirdi.

(GİRESUN)- Giresun Belediyesi ekipleri, vatandaşların güvenli, sağlıklı ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmeleri için şehir içi toplu ulaşım araçlarına yönelik olarak araçlarda klima denetimi gerçekleştirdi.

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi ekipleri, toplu ulaşım araçlarında klima denetimi yaparak, mevsim şartlarına uygun olarak klimasını açmayan veya kliması arızalı olan araçlara gerekli yasal işlemleri uyguladı.

Yolcuların yaşanan sıcaklık rahatsızlıklarını en aza indirebilmek için yapılan denetimler sırasında araç içerisinde bulunan yolcular da denetim yapan ekiplere tam destek vererek, bu durumun önemli bir sorun olduğunu ve klima kontrollerinin sürekli olarak devam etmesini istedi.

Yetkililer ise, vatandaşların rahatlığı ve sağlığı için denetimlerin düzenli aralıklarla devam edeceğini belirterek, kurallara uymayanlara ilgili mevzuatlar çerçevesinde gerekli yasal işlemin uygulanacağına dikkat çekti.