Bülten

Festival Park Kadıköy, Olimpiyat Gösterimleri'ne ev sahipliği yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş., Spor İstanbul ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin iş birliğiyle Festival Park Kadıköy'de kurulan 2024 Olimpiyat Gösterimleri alanı, canlı yayınlar ve çeşitli etkinliklerle sporseverleri ağırlıyor. 

(İSTANBUL) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş., Spor İstanbul ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin iş birliğiyle Festival Park Kadıköy'de kurulan 2024 Olimpiyat Gösterimleri alanı, canlı yayınlar ve çeşitli etkinliklerle sporseverleri ağırlıyor. 

İBB Kültür A.Ş.’nin 2022 yılında kente kazandırdığı multidisipliner açık hava etkinlik mekanı Festival Park Kadıköy, şehrin en canlı etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mekan, bu kez de 2024 Olimpiyat oyunlarının heyecanını yaşatıyor. İBB Kültür A.Ş.’nin Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Spor İstanbul iş birliğiyle düzenlediği gösterimler, 11 Ağustos’a dek Festival Park Kadıköy’ü sporun ve eğlencenin merkezi haline getirecek.

P&G'nin ana destekçi olduğu, Kızılay İçecek ve Eurosport’un katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında olimpiyat oyunlarını canlı izleme fırsatının yanı sıra her yaş grubundan sporseverler ve aileler için çeşitli spor aktiviteleri sunuluyor. Alanında uzman konuşmacılar tarafından verilecek spor seminerleri, katılımcılara yenilikçi deneyimler sunacak yaratıcı atölyeler, heyecan verici yarışmalar ve zengin yeme-içme alanları da etkinlikler boyunca devam edecek.

Kayıtlar, Radar Türkiye'de

Festival Park Kadıköy’de Olimpiyat heyecanını en canlı şekilde yaşamak ve zengin spor aktiviteleriyle keyifli bir gün geçirmek için Radar Türkiye uygulamasından ücretsiz kayıt yaptırılabilecek. 

Etkinliğin kapı açılış ve kapanış saatleri ise 17.00-23.59 olacak. Festival Park Kadıköy'e ulaşım için ‘https://goo.gl/maps/nMKkmbcmTuNmUCY48’ bağlantısına ulaşılabilecek.