Spor

Fernando Muslera'dan şaşırtan hamle: Kulüp satın aldı

Galatasaray’ın efsane kalecisi Fernando Muslera, futbol sonrası kariyerine yeni bir yön verdi. Uruguay 3. Lig takımlarından Sportivo Bella Italia’nın sahibi oldu.

Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera, kariyerine yepyeni bir yön verdi. Süper Lig'in köklü ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen 38 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, ülkesinin 3. Lig takımlarından Sportivo Bella Italia'nın sahibi oldu.

Uruguay futbolunda ses getiren bu gelişme, Muslera'nın futbol kariyerinin ardından iş hayatına da başarılı bir giriş yapacağının sinyallerini veriyor.

ÜLKESİNE DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Galatasaray ile geleceği henüz netleşmeyen Muslera, sarı-kırmızılı kulüpteki kariyerine devam etmemesi durumunda rotasını ülkesine çevirecek.

Yeni sahibi olduğu Sportivo Bella Italia için mesai harcayacak olan deneyimli eldiven, Uruguay futboluna farklı bir kimlikle katkı sağlamaya hazırlanıyor.

38 yaşındaki Muslera, Galatasaray’da gösterdiği uzun soluklu performansla taraftarların gönlünde taht kurmuşken, futbol sahalarındaki tecrübesini şimdi yönetici olarak değerlendirecek gibi görünüyor.