Damatsız düğün yaparak gündem olan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, 5. kattaki evinden atlayarak intihar etti. Aykut'un bir de bir not bıraktığı ve son videosunda fazla kilo kaybından ötürü yardım istediği ortaya çıktı.

Kendi kendine düğün yapan ve "Kendime layık damat bulamıyorum" sözüyle gündeme gelen Tiktok fenomeni Kübra Aykut, 5. kattan atlayarak intihar etti.

NOT BIRAKTI

Arzum Onan Yeni Aşkıyla Gündemde! Arzum Onan Yeni Aşkıyla Gündemde!

Aykut'un naaşı özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. İntihar etmeden önce ise geriye "Çevremi mutlu ettim, kendimi mutlu edemedim. Ben bu dünyadan gidiyorum" şeklinde bir mektup bıraktığı öne sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

DİLAN POLAT HASTANEYE GELDİ

Aykut'un naaşı özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Acı gelişme üzerine Dilan Polat Aykut'un cansız bedeninin kaldırıldığı hastaneye geldi. 

Aykut'un sevgilisinin Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya olduğu öne sürüldü. Polat, olayla ilgili polis ekiplerinden ve hastaneden bilgi aldı.


SON VİDEOSUNDA YARDIM İSTEDİ

Kübra Aykut'un ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşımında "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum, bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Yemek yiyemiyorum, internetten karışım buldum onları içiyorum artık. Haftaya 40 kiloya düşeceğim, bana yardım etmeniz lazım." ifadelerini kullandğı görüldü.

Editör: Balcan Hande