Geçtiğimiz aylarda oğlu Can'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Ezgi Mola, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Ece Seçkin hava şartlarına meydan okudu Ece Seçkin hava şartlarına meydan okudu

Oyuncu Ezgi Mola, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs'ta sade bir törenle dünyaevine girdi. Hamileliği boyunca karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşan Ezgi Mola, 23 Kasım akşamı oğluna kavuştu.

İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, çocuklarına Can adını vermişti. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Ezgi Mola, hakkında çıkan habere tepki gösterdi.

60 günde 20 kilo verdiği iddia edilen oyuncu, sosyal medya hesabından "Bendeki tartıya göre +14'üm. Yiyesim vardı, yedim. Yeter der sıkılırsam -18 olur ama bu haber yalan. Doğum yapıp koştur koştur kilo verme derdine düşemem. Siz de düşmeyin gereksiz işler" dedi.

Öte yandan oyuncu daha öne verdiği bir röportajda "Bakıcı olsun da pek istemiyorum aslında... Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum. Yani bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz. Bir de kırk yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam" demişti.

Editör: Balcan Hande