Ingiltere Haberleri

ingiltere haberleri ve güncel ingiltere gelişmeleri, ingiltere ile ilgili tüm video, ingiltere fotoğrafları ve ingiltere haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Dünya

ABD, Kanada, Fransa, İtalya, Japonya, İngiltere ve Almanya'nın oluşturduğu G7 ülkelerinin liderleri, başta İran olmak üzere üçüncü taraflara, Rusya'ya Ukrayna...

Dünya
Güncel

İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin davada kararın ileri bir tarihte verileceği açıklandı.

Gündem

İngiltere'de dört yemek ve market siparişi uygulamasına bağlı kuryeler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 5 saatliğine iş bırakma eylemi yapacak.

Dünya

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere güçlerinin, başkent Sana’nın yanı sıra Taiz ve el-Beyza kentlerine hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Dünya

ABD ve İngiltere hava kuvvetleri Yemen'in 5 kentine hava saldırısı düzenledi.

Spor

İngiltere Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Sven-Göran Eriksson kansere yakalandığını dile getirirken en fazla 1 yıl ömrü kaldığını söyledi.

Dünya

İngiltere, 6 ülkeden toplam 46 kişi ve şirketin yer aldığı yeni bir yaptırım listesi yayımladı.

Spor

İngiltere Premier Lig ve dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester City'nin sahibi City Group, Türkiye'den takım almaya hazırlanıyor.

Dünya

İngiltere'de otomobil üretimi ekimde yıllık bazda yüzde 31,6 artış kaydetti.