(İSTANBUL) - Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti.

Esenyurt’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Yenikent İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz, sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle Başkan Özer’i ziyaret etti. 

Özer, ziyarette koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Düz’e devretti. Başkanlık makamına oturan küçük Nehir, okullarda ve ilçede yapılması gereken çalışmaları anlattı. Düz, öncelikle kendi okulunda yapılması gereken çalışmalara dikkati çekerek, şunları söyledi:

“İlk olarak okulumuzun duvarlarına badana yapılması gerekiyor. Sonrasında ise okulumuzun bahçesinde yapılması gereken düzenlemeler ile çevresinde asfalt yenileme çalışmalarının yapılmasını istiyorum. Bir de ilçemiz genelinde devlet hastanelerinin yaygınlaştırılması, çocuklar için kütüphaneler, ders çalışma kursları ve oyunlar oynayabilmemiz için parklar yapılmasını istiyorum. Yapılacak olan bu çalışmalarla ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşabilir.” 

CHP TRABZON ESKİ İL BAŞKANI CAFER HAZARIOĞLU HAYATINI KAYBETTİ CHP TRABZON ESKİ İL BAŞKANI CAFER HAZARIOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Nehir’in okul ve ilçeyle ilgili taleplerine katıldığını söyleyen Başkan Özer de şöyle konuştu:

“ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞTIRMAK ÖNEMLİ”

“Ben de söylediklerine katılıyorum. Sorunlarımızın başında eğitim ve sağlık geliyor. Çocuklarımız 60 kişilik sınıflarda okuyor. Bu aslında hiç hak etmediğimiz bir durum. Bu durumunun hızlıca değiştirilmesi lazım. Ayrıca Nehir’in sağlıkla ilgili tespitlerine de katılıyorum. Özellikle gençlere, kadınlara yönelik ilçe genelinde sağlık çalışmalarını yaygınlaştırmamız son derece önemli.”

Ziyarete katılan diğer öğrencilerin de taleplerini tek tek dinleyen Özer, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.



Kaynak: anka