Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

Yerel seçimlere aylar kala partiler arasındaki görüşme trafiği hız kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ardından bugün de HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

ERDOĞAN DÜN FATİH ERBAKAN'I KABUL ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etmişti. 

Erbakan, görüşmenin ardından "Gazze' deki gelişmelerle ilgili, Türkiye'deki gelişmelerle ilgili görüştük. Seçimle ilgili birtakım konuşmalar müzakere edildi. Seçime ilişkin değerlendirmeler ve fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah hayırlı sonuca vesile olur. Vakti geldiğinde açıklama yaparız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." açıklamasında bulunmuştu.

İTTİFAK SORUSUNA YANIT VERMİŞTİ

Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yle Görüşecek! Özgür Özel, Devlet Bahçeli'yle Görüşecek!

"Ankara ve İstanbul'da bir ittifak olabileceğini söylemiştiniz. Bu görüşmede bu değerlendirildi mi?" sorusuna Erbakan, "Seçimle ilgili birtakım konular müzakere edildi ancak şu aşamada bu kadarıyla iktifa etmek daha uygun olur. Bizim de teşkilatımızla, yetkili kurullarımızla değerlendirmeler, istişareler yapmamız gerekir." yanıtını vermişti. 

Editör: Balcan Hande