Bülten

Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel: "Esnaf Masası kent esnafı için çözüm odaklı hizmet verecek"

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in seçim vaatlerinden olan Esnaf Masası, kent esnafı için hizmet vermeye başladı. Sengel, “Esnaf Masası kent esnafı için çözüm odaklı hizmet verecek. Bu masa, belediyemiz ile esnafımız arasında güçlü bir köprü olacak” dedi. 

(İZMİR) - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in seçim vaatlerinden olan Esnaf Masası, kent esnafı için hizmet vermeye başladı. Sengel, “Esnaf Masası kent esnafı için çözüm odaklı hizmet verecek. Bu masa, belediyemiz ile esnafımız arasında güçlü bir köprü olacak” dedi. 

Efes Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile ortak yürütülen çalışmanın sonrasında hayata geçirilen Esnaf Masası, kent esnafının belediye ile ilgili tüm iş ve işlemlerini tek bir noktada çözüme kavuşturacak. Kent esnafının ihtiyaçlarını ve taleplerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla kurulan Esnaf Masası’nın belediye hizmet binası ikinci katında hizmete başladığını belirten Başkan Sengel, “Esnaf Masası kent esnafı için çözüm odaklı hizmet verecek. Bu masa, belediyemiz ile esnafımız arasında güçlü bir köprü olacak. Sorunların hızlıca çözülmesi ve taleplerin anında karşılanması için Esnaf Masası’nı hayata geçirdik” diye konuştu. 

Efes Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak, “Filiz Başkan'ımız ilk meclis toplantısında esnaf olarak bizleri sevindiren karar aldı. Efes Selçuk Belediyesi’nde hizmete giren Esnaf Masası, esnaf ve belediye diyaloğumuzda iş ve işlemlerimizi esnaf masası personeli ile çok daha kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Tüm Efes Selçuk esnafına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediye Hizmet Binası ikinci katında hizmete giren Esnaf Masası’na 0 (232) 892 69 25 /175 numaralı telefondan ulaşılabilecek.