(BALIKESİR) - Edremit Belediyesi, ilçe genelinde bozuk cadde ve sokakların yenilenmesi ve yeni yolların yapılması amacıyla geniş kapsamlı bir asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar ilk olarak Yolören Mahallesi Batı Sanayi Sitesi bölgesinde başladı. 

Edremit Belediyesi, asfaltlama hamlesi ile ilçenin tüm bölgelerindeki yolları iyileştirmeyi ve yeni yollar yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda ilk etapta toplam 120 bin metrekare sathi asfalt kaplaması yapılacak. Çalışmalar ilk olarak Yolören Mahallesi Batı Sanayi Sitesi bölgesinde başladı.

Başkan Mehmet Ertaş da Batı Sanayi Sitesi'nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Ertaş, ilgili müdür ve saha ekiplerinden çalışmalar hakkında detaylı bilgi alarak, “Batı Sanayi Sitesi mevkiinde sürdürdüğümüz asfalt çalışmalarını inceleyip ilgili müdürüm ve sahadaki ekibimden bilgi aldım. Amacımız, ilçemizdeki yolların kalitesini artırarak vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmak” dedi. 

Ertaş, asfaltlama çalışmalarının sadece Batı Sanayi Sitesi ile sınırlı kalmayacağını, ilçe genelindeki tüm bozuk yolların yenileneceğini belirterek,  "Bu çalışmalar, ilçemizin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak amacıyla planladığımız projeleri hayata geçiriyoruz. Edremit'i daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası başkanların yürüyüşüyle başladı

Kaynak: anka