Edirne'de jandarmnın sorumluluk bölgesinde yaptığı göçmen kaçakçılığına yönelik çalışmalarda 5 organizatör, kullandıkları 4 araç ve 282 göçmenle birlikte yakalandı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmenlerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde eden organizatörlerin yakalanması ve adli makamlara teslim edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Edirne’de babasını 4 parçaya ayırarak dereye attı! Bu nasıl bir evlat? Edirne’de babasını 4 parçaya ayırarak dereye attı! Bu nasıl bir evlat?

 
Bu kapsamda, son bir hafta içerisinde Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan faaliyetler neticesinde; 5 organizatör şahıs, göçmen kaçakçılığında kullandıkları 4 araç, 282 göçmen şahıs yakalandı. Yakalanan göçmen şahıslar, ülkelerine iade edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.

Şüpheli 5 organizatör şahıs ise adli işlemlerin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilirken, göçmen kaçakçılığında kullanılan araçlar ise yed-i emin otoparkına çekildi.

Kaynak: igf