Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Brüksel'de Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron ile görüştü. Gazze'deki son gelişmelerin ele alındığı görüşmede, iki ülkenin savunma sanayi alanındaki işbirliği de ele alındı.

STK'LARDAN YENİ MÜFREDATA TEPKİ: "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ"Nİ ÇÖPE ATIYORUZ STK'LARDAN YENİ MÜFREDATA TEPKİ: "TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ"Nİ ÇÖPE ATIYORUZ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Brüksel'de Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi. Üst düzey bir Dışişleri yetkilisinden edinilen bilgiye göre; görüşmede, Gazze'deki son gelişmeler ele alındı. Yetkili, "İnsani yardım ulaştırılması konusunda atılabilecek adımlar görüşüldü. Devam eden müzakerelerde gelinen nokta değerlendirildi. Filistin devletinin tanınmasının önemi konusundaki görüşlerimizi aktardık" bilgisini paylaştı.

Ukrayna'daki savaşın son durumunun değerlendirildiği görüşmede iki ülkenin savunma sanayi alanındaki işbirliğinin de gündeme geldiği öğrenilen görüşmede, Avrupa Birliği (AB) üyesi olmayan iki müttefik olarak NATO gündemindeki konulara ilişkin de fikir alış verişinde bulunuldu.

Kaynak: anka