Magazin

Dilan Çıtak: 'Saygı da Bir Yere Kadar'

İbrahim Tatlıses "Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin" deyince Dilan Çıtak da 'saygıda bir yere kadar' diyerek tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses "Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin" deyince Dilan Çıtak da 'saygıda bir yere kadar' diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz haftalarda babasının soyadından vazgeçen Dilan Çıtak, kardeşi İdo ve annesi Derya Tuna'ya ateş püskürerek "Derdim tabii ki İdo’dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. İbrahim Tatlıses ile uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır!" demişti.

İbrahim Tatlıses ise "Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiçbir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon TL'ye sattı. Bunu benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim, sen sattın. 'Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bunları yapabilir miydin? Derya Hanım benim 1'imi 5, 5'imi 15 etmiştir. Derya Hanım'ın adını besmele ile anması gerekir." diye karşılık vermişti.

Dilan Çıtak, soyadını kaldırmış olduğunu ancak mirasçı olmaya devam ettiğini söyleyince. İbrahim Tatlıses Aramızda Kalmasın'a şu açıklamayı yapmıştı:

"BELASINI BULSUN"

"Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur. Ben mağaradan çıktım, köpek gibi çalışıp bugünlere geldim.

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e yanıt gecikmedi.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ...

Çıtak; “Hiç üzerime alınmıyorum. Çokta ilgilenmiyorum. Oralar benim çok fazla ilgilendiğim kısımlar olmuyor. Ben daha çok hayvan meselelerine, insan meselelerine üzülüyorum. Böyle boş meselelerle ilgilenmiyorum” dedi.

'SAYGI DA BİR YERE KADAR'

Instagram profilinden “Tatlıses” soyadını kaldıran Çıtak, kimlikten de sildirip sildirmeyeceği ile alakalı “Buna cevap vermeyeyim. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. Saygı da bir yere kadar. Ben gereken saygıyı gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum” ifadelerini kullandı.