Bülten

Didim Belediye Başkanı Gençay: "Temiz bir çevre, temiz bir kent için çok çalışacağız"

Didim Belediyesi, Akbük’te Çevre Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hatice Gençay, "Temiz bir çevre, temiz bir kent için çok çalışacağız" dedi.

(AYDIN)- Didim Belediyesi, Akbük’te Çevre Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hatice Gençay, "Temiz bir çevre, temiz bir kent için çok çalışacağız" dedi.

Didim Belediyesi tarafından “Soğuk Su” olarak adlandırılan Akbük Soğuk Su Plajı ve koyunun kirletilmemesi için Çevre Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Akbük Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Hatice Gençay, Akbük Çevre Derneği, Akbük Sevgisi Grubu ve Akbük Gönüllüleri katıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Belediyemiz Akbük Hizmet Binası’nda, Akbük Çevre Derneği, Akbük Sevgisi Grubu ve Akbük Gönüllüleriyle birlikte Soğuk Su Plajı ve koyunun kirletilmemesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Temiz bir çevre, temiz bir kent için çok çalışacağız” diye konuştu.