Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i telefonla arayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Erdoğan, olaya ilişkin ise gerekenin yapılacağını belirtti.

SAADET PARTİSİ’NDEN ANNELER GÜNÜ'NDE 'FİLİSTİNLİ ANNELER' PAYLAŞIMI: “SOYKIRIM DURSUN, ANNELER VE EVLATLAR SAĞ OLSUN” SAADET PARTİSİ’NDEN ANNELER GÜNÜ'NDE 'FİLİSTİNLİ ANNELER' PAYLAŞIMI: “SOYKIRIM DURSUN, ANNELER VE EVLATLAR SAĞ OLSUN”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakem Halil Umut Meler ile telefonda görüştüğünü açıkladı.

Bakan Yerlikaya, Başkan Erdoğan'ın olayı kınadığını ve geçmiş olsun dileğini ilettiğini söyledi. Erodğan ayrıca, Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

"BEYNİNDE HASAR YOK"

Meler’in kaldırıldığı hastanenin başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yörübulut,  Meler’in sol gözündeki kanamanın azalmaya başladığını söyledi.

Bu bölgedeki kırığın zamanla iyileşeceğini anlatan Yörübulut, deneyimli hakemin beyin kontrollerinde de bir soruna rastlanmadığını ifade etti.

Meler’in bu sabah saatlerinde olayın stresi nedeniyle tansiyon problemi yaşadığını söyleyen Yörübulut, hakemi yarın taburcu etmeyi planladıklarını söyledi.

Editör: Balcan Hande