(ADANA) - Çukurova Belediyesi’nin semt kreşlerine yerleştirilecek çocuklar, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. Sekiz semt kreşi için 36 ayı dolduran 728 çocuğun kayıt başvurusu alındı.

Semt kreşlerine yerleştirilecek çocukların belirlenmesi için gerçekleştirilen kura çekimine katılan Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahadır Özdemir, başvuru sayısının yüksek olması nedeniyle adil ve şeffaf bir kayıt süreci yaşanması için çalıştıklarını söyledi. Atatürk Kadın ve Yaşam Köyü’nde bulunan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kura töreni, belediyenin sosyal hesaplarından da canlı olarak yayınlandı. 

Sekiz kreş için 36 ayı dolduran 728 çocuğun kaydı alındı. Kura çekimiyle isimleri belirlenen çocukların kesin kayıtları, 29 Ağustos 2024 tarihine kadar yapılabilecek. Kayıtları yapılan çocukların oryantasyon eğitimleri ise 2 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. 

Yeni semt kreşi müjdesi

Yeni semt kreşlerinin de müjdesini veren Başkan Yardımcısı Özdemir, hem eğitim kalitesinin artacağını hem de ailelerin huzur ve güven içerisinde Çukurova Belediyesi’nin bu hizmetinden faydalanacağını vurguladı. 

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi  Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi 

Kaynak: anka