Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine Ziraat Odası’nı ve Çine Kamyoncular Kooperatifi'ni ziyaret etti. 

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR'DEN ÖĞRENCİLERE ABONMAN MÜJDESİ ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR'DEN ÖĞRENCİLERE ABONMAN MÜJDESİ

Başkan Kıvrak, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Çine Ziraat Odası ziyaretine meyve ve sebze hali esnafına hayırlı işler dileğinde bulunarak başlayan Başkan Kıvrak, daha sonra Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

Tarım ve hayvancılığın ilçe ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu belirterek konuşmasına başlayan Başkan Kıvrak, belediye olarak yerel üretimi ve üreticiyi her zaman desteklediklerini kaydetti. İlçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde çalışacaklarının altını çizen Kıvrak, “Üreten, gelişen ve değişen bir Çine için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Kıvrak ziyaretine Çine Kamyoncular Kooperatifi ile devam etti. Kooperatif Başkanı Mehmet Can ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Kıvrak, kamyoncu esnafının talep ve önerilerini yerinde dinledi. Çine'nin geleceği için iş birliği ve fikir alışverişinin önemine dikkat çeken Başkan Kıvrak, şöyle konuştu:

“Her türlü istek, talep ve öneriyi yerinde dinleyip Çine'mizi ortak akılla yönetmeye devam ediyoruz. Çine'miz her görüş bizim için son derece değerli ve önemli. İki başkanımıza güler yüzlü karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.”

Ziyarette Kıvrak'a Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Güler, Mustafa Ali Alkan, Özden Okumuş, Timuçin Karabulut ve CHP Kadın Kolları Başkanı Arzu Yavuz Kocabay eşlik etti.


Kaynak: anka