(İZMİR) - Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Başkan Yıldız, “İlçemizin huzur ve düzeninin sağlanması için gece gündüz çalışan zabıta personelimizin Zabıta Haftası'nı gönülden kutluyorum” dedi. 

Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı

Başkan Yıldız, Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla zabıta personeli ile Akvaryum Kafe Restoran’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.  Zabıtanın belediyenin yüzü olduğunu belirten Başkan Yıldız özverili çalışmaları için tüm personele tek tek teşekkür etti. 

Yıldız, “Çiğli Belediyesi olarak, ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve projeler üretmenin yanı sıra vatandaşlarımızın sağlığını, huzurunu ve güvenliğini korumak için de özveriyle çalışıyoruz. Zabıta Müdürlüğü personelimiz karşılaştıkları türlü zorluklara rağmen görevini büyük bir gayret ile yerine getiriyor. Sokakta, çarşıda, pazarda karşılaştığımız vatandaşlarımız ve esnafımız memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Tüm mesai arkadaşlarımızla gurur duyuyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.


Kaynak: anka