Bülten

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar: "Ceyhan’ın çocukları emin ellerde"

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret ederek kreşin sunduğu imkanları yerinde inceledi. Başkan Aydar, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alması için tüm detayların düşünüldüğünü belirterek, "Ceyhan’ın çocukları emin ellerde" dedi. 

(ADANA)- Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret ederek kreşin sunduğu imkanları yerinde inceledi. Başkan Aydar, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alması için tüm detayların düşünüldüğünü belirterek, "Ceyhan’ın çocukları emin ellerde" dedi. 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında kreşin çeşitli bölümlerini gezen Başkan Aydar, kreşin eğitim kalitesi, hijyen ve güvenlik standartlarına vurgu yaptı. Başkan Aydar, kreşteki yemekhanenin de 3-6 yaş çocuklara uygun olarak tasarlandığını belirterek, “Güzel temiz bir mutfağımız, son model teknolojilerle donatılmış bir anaokulumuz sizlere hizmet veriyor. ertemiz, bakımlı bir şekilde çocuklarımıza burada yemek veriyoruz” diye konuştu.

Kreşte hijyenin en üst seviyede tutulduğunu belirten Başkan Aydar, "Sosyalleşmenin ilk aşaması olan aile eğitiminden sonra ikinci aşamasını bizim anaokullarımızda güvenle alabilirsiniz" ifadelerini kullandı. Başkan Aydar, çocukların sosyalleşme süreçlerini güvenli ve kaliteli bir ortamda sürdürebileceğini vurguladı.

Başkan Aydar, "3-6 yaş arasındaki çocuklarınızı bizim güvenli ellerimize emanet edebilirsiniz. Onlara aynen sizin baktığınız gibi bakacağız, eğiteceğiz ve hayatı öğrenecekler" dedi.

"Bu kreşe kefilim"

Çocuklarını ders sonrası kreşten almaya gelen velilerle de sohbet eden Başkan Kadir Aydar, “Kıymetli Ceyhanlılar, kreşimizi gördünüz, çocuklarınızı burada misafir etmek isteriz. Ben, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak bu kreşe kefilim ve çocuklarınız emin ellerde olacaktır” diye konuştu.