Bülten

Çeşme Belediye Başkanı Denizli: "Yeni adli yılın ülkemiz ve yargı camiasına hayırlı olmasını diliyorum"

2024-2025 Adli Yılı’nın açılışı dolayısıyla Çeşme Adliyesi’nde tören düzenlendi. Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Yeni adli yılın ülkemiz ve yargı camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

(İZMİR) - 2024-2025 Adli Yılı’nın açılışı dolayısıyla Çeşme Adliyesi’nde tören düzenlendi. Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Yeni adli yılın ülkemiz ve yargı camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

2024-2025 Adli Yılı dolayısıyla Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Şen ve Çeşme Adalet Komisyonu Başkanı Emre Erdemir'in ev sahipliğinde düzenlenen törene; Başkan Denizli’nin yanı sıra ilçe protokolü, hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye personeli katıldı. 

Başkan Denizli, “Adaletin güçlü, tarafsız ve şeffaf bir şekilde tesis edilmesi, toplumun huzuru ve güveni için emek veren başta sayın Cumhuriyet Başsavcımıza, hakim ve savcılara adaletin tecellisi noktasında katkı sunan tüm avukatlarımıza ve kıymetli adliye personelimize teşekkür ediyor, yeni adli yılın ülkemiz ve yargı camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Denizli, Çeşme Ağır Ceza Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Emre Erdemir’e ise yeni görevinde başarılar diledi.