Cemal Uzun şunları dile getirdi:

Mübarek üç ayların feyziyle feyizlendiğimiz ve Ramazan-ı şerifin vuslatına şafak saydığımız şu günlerde CHP kanadından salya sümük saldırılar alıyoruz. 

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER başta olmak üzere İYİ Partimize yersiz eleştiriler alıyoruz. İYİ Partinin dava erlerinden birisi olarak, Cemal UZUN olarak bu saldırılara sessiz kalmak; hadiste buyurulduğu üzere “dilsiz şeytan” olmak anlamına gelirdi. 

İlk başta eleştiri olarak başlayan bu üslupsuzluk gün be gün artarak adeta bir saldırı şekline dönüştü. Öyle ki genel seçimlerde bizimle omuz omuza yürüyen, ittifak bozulmasın diye türlü yöntemlerle baskı yaparcasına ısrarcı olanlar şimdi bizi yerden yere vurmaya başladılar. 

Whatsapp Image 2024 03 04 At 20.35.40 (1)

Kazanması, kaybetmesinden daha kolay olan Cumhurbaşkanlığı seçimini üstün gayretleriyle(!) kaybeden CHP zihniyeti o zaman bu yanlıştan dönün diye ısrar eden Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER hanımefendiyi ittifakı bozmakla itham ediyorlar. 

Peki, sonuç ne oldu? Milletin selameti için masayı terk edip vatanın selameti için tekrar masaya oturan Genel Başkanımız Sayın Meral Hanım haklı çıktı. Seçim CHP’nın öngörüsüzlüğü ve anlamsız ısrarıyla kaybedildi.

Erdoğan: 'Milletçe Güçlü Olmak Mecburiyetindeyiz' Erdoğan: 'Milletçe Güçlü Olmak Mecburiyetindeyiz'

O gün Sayın KILIÇDAROĞLU’nu öve öve yere göğe sığdıramayan çakma yoldaş, yağdanlık medya bir anda şerit değiştirdi ve Özgür ÖZEL taraftarı oluverdi. 

Dün Sayın AKŞENER’i karalayıp suçlama yarışına girip Sayın KILIÇDAROĞLU’nu öven sözüm ona medyacılar, bugün Sayın ÖZEL’i överken halefini karalamaya başladılar. 

CHP’yi amiral gemi olarak gösterip hani çok da muhtaç değiliz diyenlerin bugün aniden İYİ Parti’ye saldırmaları da çok da yadırganacak bir durum değil. Zira gerçek acıdır. Hem de biberden de acıdır.

CHP’nin ittifaka muhtaç olduğunu anlamaları uzun sürmedi. Fakat artık tren raydan çıkmış, ok yaydan fırlamıştı. İYİ Parti kararını vermiş ve kendi kadrolarıyla seçime gireceğini ilan etmişti. 

Kendileri zikzak çizmeyi, şerit değiştirmeyi iyi bilirler. Ama İYİ Parti’de geri vites yoktur. CHP yalın ayak yol yürümeyi göze alamadı. Ama artık pabuç pahalı…
Yine bugün bize bazıları “ne oldu da İMAMOĞLUNU ve YAVAŞ’ı desteklemiyorsunuz?” diyorlar. Biz de onlara soruyoruz, bu seçimde de siz bizi destekleyin! Neden desteklemiyorsunuz? Siz İYİ Parti’yi bazıları gibi “yedek teker mi?” sandınız.
İğneyi kendinize batırın! Siz ne oldu da dün yere göğe sığdıramadığınız KILIÇDAROĞLU’na sırtınızı döndünüz. Neden kumpaslar kuruyorsunuz? CHP’nin yüz yıllık Genel Başkanlığını nasıl EŞ BAŞKANLIĞINA dönüştürdünüz onu düşünün. Bu değişimlerin nedenini anlatın da bilelim. 

Kendinizi kandırabilirsiniz ama ne İYİ Partiyi ne de yüce TÜRK MİLLETİNİ kandıramazsınız. Aynı nehirde iki kez yıkanamazsınız çünkü akan sular başkadır. Bu sizin içinde geçerli ey CHP! 

Siz eş başkanlığa çabuk alıştınız. Suyunuz ısındı, çayınız “DEM'lendi”. Siz köprüden önceki son çıkışı kaçırdınız. Bundan sonra terör örgütü sempatizanlarıyla yol yürümeniz sizi kurtaramayacak! 

Millet, Bakanken iş yapamayanlara Belediye Başkanıyken ne iş yapabileceksin diye soruyor. Size de DEM’cilerle kendini kandırmaca oyunu oynamamanızı tavsiye ediyor. 

İYİ Günler çok yakında. Benden söylemesi…

Whatsapp Image 2024 03 04 At 20.35.41

Editör: Balcan Hande