Magazin

Caner Özyurtlu’nun Birsel’e Yönelik Açıklamaları Şaşırttı!

Vural Çelik'in vefatının ardından cenazeye gitmeyen Gülse Birsel'in daha sonra yayınladığı veda yazısı büyük tepki çekti. Ancak Birsel'in daha veda yazısı yokken Caner Özyurtlu'nun Birsel hakkındaki sözleri bir hayli dikkat çekti.

Avrupa Yakası'nda "Kubilay" rolünü canlandıran Vural Çelik'in vefatının ardından Avrupa Yakası sevenler arasında başlayan tartışma devam ediyor. 

Dizinin hayranları hem cenazeye gitmeyen hem de Çelik'in arkasından suçlayıcı bir yazı kaleme alan Gülse Birsel'e tepkilerini göstermeye devam ediyor. 

Diziyi sevenler, Birsel'in ölmüş bir insan hakkında bu şekilde bir yazı yayınlamasını doğru bulmadıklarını ifade ediyor. 

Bu gelişmeler yaşanırken, geçtiğimiz haftalarda Fatih Altaylı'nın Youtube kanalına konuk olan senarist ve yönetmen Caner Özyurtlu'nun, Gülse Birsel'in henüz Vural Çelik'e veda yazısı gündem olmadan söyledikleri dikkat çekti. 

Altaylı'nın sitcom yazıp oynayan senarist olarak "Bir sen varsın, bir de Gülse var" demesinin ardından gülmeye başlayan Özyurtlu, şöyle konuştu: 

"Ya susuyorum. Aklımıza geleni konuşmayacaksak niye bu işi yapıyoruz. Gülse Birsel'in son kitabının adı bence doğruyu söylüyor(Beni Bu Kadar Büyütmeyin)" 

Öte yandan Özyurtlu'nun yanındaki arkadaşının ünlü ismi susturmaya çalışması da dikkat çekti.