(İZMİR) - İzmir Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar yolunu Mustafa Kemal'in ilke ve değerlerini bu ülkede hakim güç, hakim unsur haline getireceğiz. Bunun için durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bornova Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirildi. Çamdibi Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen törende konuşan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Türkiye'de bir değişim devrimi yaşandı. Anadolu'nun bozkırı sarıdan kırmızıya döndü. Ve bu devrimin temel anahtar cümlesi 'değiş'imdi temel mottosu 'değiş'imdi. Bizlere de Sayın Genel Başkanımız bir görev verdi. Bu değişimi topluma, vatandaşlarımıza hissettirmekti bu görev. Biz de bu görevi yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

"Durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz"

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Bahşi: "Atanamayan öğretmenler ülkenin büyük bir problemi haline geldi" Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Bahşi: "Atanamayan öğretmenler ülkenin büyük bir problemi haline geldi"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Ömer'in yönettiği ilçe" sözünü hatırlatan Eşki, "Benim ve diğer belediye başkanı arkadaşlarımın yönettiği ilçelerde her yer, tüm yol bozuklukları çözülecek. Her yer asfaltlanacak. Her yerdeki spor alanları layık olduğunuz, ihtiyaç duyduğunuz şekle gelecek. Her yerde vatandaşlarımızın yatağa aç girmemesi için sosyal yardımlarımızı en üst seviyede hayata geçireceğiz. Hak ettiğiniz hizmet neyse bunu sonuna kadar sizlere sunmak için elimizden geleni fazlasıyla sunmaya çalışacağız. Çünkü bizim bu memlekete getirmemiz gereken bir iktidar var. O iktidarın da yolu Genel Başkanımızın da dediği gibi belediye başkanlarının elindeki anahtarda. Biz de o anahtarı sizlerden aldığımız emanetimizle namusumuz gibi koruyup Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar yolunu Mustafa Kemal'in ilke ve değerlerini bu ülkede hakim güç, hakim unsur haline getireceğiz. Bunun için durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"Uyumlu çalışmanın çok güzel bir örneğini İzmir'de sergiledik"

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, şunları kaydetti:

"Bugün burada sosyal belediyecilik anlamında özellikle yaptığımız çalışmaların bir açılışını gerçekleştireceğiz. 9 tane kent market, üç tane de kent lokantası hedeflemiştik. Yedi kent marketimizi bugün itibarıyla açtık. 2 tanesinin birinin temelini attık. Değerinin de bir ufak bir pürüzü kaldı. Onu da önümüzdeki birkaç gün içerisinde hayata geçireceğiz. Burada temelini atacağımız tesislerden 2 tanesi için de kendisi bugün buraya gelemedi ama çok selamlarını iletti, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay'a teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Işıkkent, açacağımız tır garajının ve bugün açtığımız motokurye parkının arazilerini belediyemize tahsis ederek uyumlu çalışmanın çok güzel bir örneğini İzmir'de sergiledik, kendisiyle beraber. Onun da selamlarını iletiyorum."

Kaynak: anka