(MUĞLA)- Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Yalıkavak Mahallesi'nde inşaatı devam eden Yalıkavak Kapalı Pazaryerı̇ ve Sosyal Etkı̇nlı̇k Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Bodrum Belediyesi’nin farklı mahallelerde devam eden projelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mandalinci, Yalıkavak Kapalı Pazaryerı̇ ve Sosyal Etkı̇nlı̇k Alanı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Projenin detayları hakkında bilgi alan Başkan Mandalinci, pazar yerinin 2025 Nisan ayında hizmete açılması için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Yalıkavak Mahallemize, Yalıkavaklılara ve Bodrum’da geçimini pazarcılıktan sağlayan pazarcı esnafımıza Yalıkavak Pazar Yerini hızlı bir şekilde yetiştireceğiz” dedi.

Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı Menteşe'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanmaya başladı

Projenin tamamlanmasıyla balıkçıların tek bir noktada olacağını, otopark anlamında da bölgenin rahatlayarak Yalıkavak’ın modern bir pazar yerine kavuşacağını belirten Başkan Mandalinci, temel çalışmaların Ağustos ayı sonunda tamamlanacağını, genel çalışmaların ise 2025 nisan ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Kaynak: anka