Bülten

Bilim Yunusemre'de yaz kursları başlıyor

Yunusemre Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Yunusemre'nin yaz tatilinde çocuklar için hazırladığı eğitim programı, 1 Temmuz’da başlayacak.

(MANİSA)- Yunusemre Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Yunusemre'nin yaz tatilinde çocuklar için hazırladığı eğitim programı, 1 Temmuz’da başlayacak.

 

Bilim Yunusemre'nin yaz tatilinde açacağı kurslarda, çocuklar hem öğrenip hem de eğlenecek. Açılacak kurslarda robotik kodlama, İKA yapımı, elektronik programlama, İHA yapımı ve drone yapımı gibi etkinliklerle beraber, oryantiring akıl-zeka oyunları ve doğa keşifleri yer alacak. Program ile çocuklara bilimi, sanatsal aktiviteler aracılığıyla sevdirmek ve bilimsel düşünceyi aşılamak amaçlanırken; öğrenciler sunulan farklı atölye seçeneklerinden kendilerinin ilgi ve becerilerine yönelik olanları keşfedip, bilimin eğlenceli yüzünü tanıma şansı elde edebilecek.

Ücretsiz kurslar 7 farklı atölyede farklı yaş gruplarına özel olarak hazırlandı. 1, 2 ve 4 günlük ile uzun dönem (1 haftalık, 2 haftalık ve 4 haftalık)  programlar olacak şekilde hazırlanan kurslar, 1 Temmuz’da başlayacak. Başvuru için, 'https://t3kys.com/tr/program/reservationForm/1984/7174' linkinden kayıt yapılabilecek. Ayrıca etaylı bilgi için de  '444 62 09' numaralı çağrı merkezini aranabilecek.