(BİLECİK)- Bilecik Belediyesi tarafından çocukların verimli ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmesi için ücretsiz olarak hazırlanan Yaz Bilim Atölyeleri'nde, çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

Bilecik Belediyesi, yaz tatili döneminde çocukların verimli vakit geçirebilmeleri için atölye çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye'nin hizmete açtığı Yaz Bilim Atölyeleri'nde, alanında uzman eğitmenler çocuklara eğitim veriyor. İlk dönemin 9 Temmuz ile 31 Temmuz arasında, 2'inci dönemin ise 6 Ağustos ile 28 Ağustos arasında çocuklarla buluşacak olan Yaz Bilim Atölyeleri'nde 10’u aşkın konuda çocuklar eğlenerek öğrenme fırsatı buluyor.

    Uluslararası Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu     Uluslararası Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı'ndan çocuklara yaz tatili hediyesi

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın çocuklara yaz tatili hediyesi olarak hazırlanan Yaz Bilim Atölyeleri kapsamında çocuk ve bebekler, Robotik kodlama, satranç, biyoloji, fen bilimleri, oyunlarla matematik, dijital mühendislik, lego, bahçede oyun, astronomi – havacılık ve uzay, akıl ve zeka oyunları ile mental aritmetik gibi başlıklardaki etkinliklerle buluşuyor.

Kaynak: anka