Kadının dövüldüğünü gören çevredeki vatandaşlar, saldırgana tekme tokat dayak attı.Kadının dövüldüğünü gören çevredeki vatandaşlar, saldırgana tekme tokat dayak attı.

Kadın can havliyle özel bir sitenin girişine sığınmaya çalışsa da öfkeli saldırgan içeriye girerek kadını dövdü. Zanlı kadına saldırdı ve çevredekilere de bağırdı.

Başkan Bozbey, “Devasa kesintiler bizleri ve Bursa halkını zor duruma düşürmektedir” Başkan Bozbey, “Devasa kesintiler bizleri ve Bursa halkını zor duruma düşürmektedir”

Kadının dövüldüğünü gören vatandaşlar, olaya müdahale ederek önce kadını kurtardı ardından bıçaklı saldırganı tekme tokat dövdü.

Yaşananlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde, elinde bıçak olan şahsın kadını dövdüğü ve çevreye bağırdığı, ardından ise onlarca vatandaşın olaya müdahale ederek saldırganı tekme tokat dövdüğü anlar yer aldı.

SALDIRGAN GÖZALTINDA

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırgan gözaltına alınırken, dövülen kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Editör: Şevval Örs