Bülten

Bayraklı’da 9 Eylül voleybol turnuvası

Bayraklı Belediyesi, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılı dolayısıyla voleybol turnuvası düzenledi. 4 takımın yer aldığı etkinlikte Belediye Voleybol Takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Dereceye girenlere ödüllerini sanatçı Işın Karaca verdi. Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bayraklı Belediyesi olarak, sporu ve gençlerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. İzmir'imizin kurtuluş günü kutlu olsun” dedi.

(İZMİR)- Bayraklı Belediyesi, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılı dolayısıyla voleybol turnuvası düzenledi. 4 takımın yer aldığı etkinlikte Belediye Voleybol Takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Dereceye girenlere ödüllerini sanatçı Işın Karaca verdi. Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bayraklı Belediyesi olarak, sporu ve gençlerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. İzmir'imizin kurtuluş günü kutlu olsun” dedi.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılında Bayraklı Belediyesi, bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında sporcuların performansları nefes kesti. İzmir’in kurtuluş coşkusunu sahalara taşıyan takımlar, kıyasıya mücadele etti. Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonucunda Bayraklı Belediyesi Voleybol Takımı şampiyon oldu. Efor Voleybol Takımı ikinci, Trabzongücüspor üçüncü, KASK Voleybol Takımı ise dördüncü sırada yer aldı.

Ödül töreninde Işın Karaca sürprizi

Ödül töreninde, dördüncü olan KASK Voleybol Takımı'na ödüllerini sanatçı Işın Karaca verirken, üçüncülük ödülünü Trabzongücüspor adına Belediye Meclis Üyesi Fikret Karabağ, Efor Voleybol Takımı’nın ikincilik ödülünü Belediye Spor Kulübü Başkanı Levent Öztürk ve şampiyon Belediye Voleybol Takımı'nın kupasını da Spor İşleri Müdürü Utku Baş takdim etti.

"9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun”

Belediye Başkanı İrfan Önal, "İzmir'imizin kurtuluşunun 102’nci yıl dönümünü coşkuyla kutladığımız bu anlamlı günde, sporun birleştirici gücüyle turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu turnuva, gençlerimizin enerjisi ve azmiyle daha da anlam kazandı. Bayraklı Belediyesi olarak, sporu ve gençlerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun” dedi.